Wednesday 25 August 2021

Kristan Higgins - Kék Gém 4. - Álmaidban

 


Emmaline Nealnek egy kísérőre van szüksége, mégpedig sürgősen.
Csak egy rövid időre, hogy túlélje a volt vőlegénye esküvőjét. De a hétszáztizenöt lakosú Manningsportban nem áll minden sarkon egy alkalmas fiatalember. Az egyetlen, aki szóba jöhet, Jack Holland, a helyi szépfiú, nem mellesleg igazi úriember, aki mindig készségesen vállalja az ilyen feladatokat.
Jacknek pedig a legjobbkor jön a malibui kiruccanás. Otthon ugyanis a szokásosnál is több figyelmet kap, amióta megmentett négy kamaszt a vízbe fulladástól. „A télvízi csoda”, ahogy a helyiek emlegetik – kár, hogy ő még mindig fuldoklik, ha eszébe jut az a nap.

A Kék Gém Pincészet-sorozat legújabb kötetében sem kell csalódniuk a kortárs romantikus regények rajongóinak. Kristan Higgins a védjegyévé vált kiváló humorral ír az élet legfényesebb és legsötétebb pillanatairól.

Kiadás éve: 2021.

Nem szoktam végéről kezdeni egy sorozatod, de ez most így sikerült. Jó humorú kellemes szórakozást nyújtó történet. Egyedül a végét éreztem elhirtelenkedettnek ahhoz képest hogy előtte milyen aprólékos volt a történet.

"– A férjem? Találkozhattok vele. Nem akarok dicsekedni, de igatlanmobil, és tavaly nyolc számjegyű összeget keresett.
     – Gondolom, mogult akartál mondani – vetette közbe Jack.
     – Tessék?
     – Mogul. Te mobilt mondtál. Mogulra gondoltál, vagyis mágnásra. Nem mobilra, azaz olyasvalamire, ami mozgatható. Felteszem, hogy ez a te mobilod nem az eszedért vett feleségül."

No comments:

Post a Comment