Sunday 5 February 2023

Victoria Helen Stone - Jane Doe szürke kisegér

 


Két élet, egy cél: a bosszú

Jane napjai a Midwest biztosítócégnél tökéletesen átlagosak. Beilleszkedett, csinos a virágmintás ruháiban, és hatékonyan végzi a munkáját az alacsony beosztásában. Pontosan olyan nő, amilyeneket a középvezetője, Steven Hepsworth kedvel – szelíd, kevés az önbizalma, és hajlandó egy férfihoz igazodni. Senki sem tudja, kicsoda valójában Jane. Különösen nem Steven.
Azonban az egyszerű Jane rejteget valamit. És Steven a legrosszabbat hozza ki belőle.
Semmi sem vonhatja el Jane figyelmét arról, hogy egyenesen Steven szívére célozzon engedi magát az ágyába csábítani, belegabalyodik a karrierjébe és a családi életébe, majd felfedi a férfi összes piszkos titkát. Itt az ideje, hogy Jane előásson mindent, ami fontos Steven számára.
Hogy aztán mindent elvegyen, pontosan úgy, ahogy Steven tette vele.

Kiadás éve: 2022.

Érdekes szemszögből kapjuk a történetet, egy női pszichopata (igazából inkább szociopata)fejébe pillanthatunk bele. Végigkísérhetjük a tervét, hogy feltérképezze, manipulálja Steven-t hogy elérje a célját és tönkretegye a férfit.

"Végül is mindenki tudja, hogy a férfiak viselkedése a nők felelőssége. Ha nem vigyázunk, úgy dönthetnek, hogy elveszik, amit akarnak. Nem tehetnek róla. És valamiért mégis én vagyok a mentálisan sérült."

No comments:

Post a Comment