Sunday 1 December 2019

Jamie McGuire: From Here to You – Perzselő menedék

Ahogyan Darby Dixon a menyasszonyi ruhájában ül egy texasi templom fürdőszobájában, a kezében egy pozitív terhességi tesztet tartva, rájön, hogy hozzámenni a vőlegényéhez élete legrosszabb döntése lenne. Végül úgy dönt, elindul, hogy egy új városban, új névvel kezdje elölről.
Scott „Trex” Trexler tengerészgyalogosként bejárta a világot. Most új munkája mellett végre lehetősége van rá, hogy visszatérjen az egyetlen helyre, ahol békésen élhetett: a coloradói Colorado Springsbe. Abban a pillanatban, amint Trex bejelentkezik a hotelbe, ahol Darby dolgozni kezdett, a fiatal nő tudja, hogy a férfi veszélyes. Semmi esély rá, hogy összekeveredjen egy újabb férfival, akiben nem tud teljesen megbízni – és Trex egész biztosan nem teljesen őszinte vele. Ahogyan Darby exe egyre közelebb jut hozzá, hogy megtalálja őt, a nő és Trex is hamar rájönnek, hogy amiről nem tudnak, az nagyon is bánthatja őket.Kiadás éve: 2019.

Akár még nagyon jó is lehetett volna, mert az alap ötlet egész jó. Erőszakos, bántalmazó vőlegény. Szépséges, terhes világgá szaladó menyasszony. És persze a jóképű megmentő, az örökké titkolódzó ex-tengerészgyalogos. Érdekes környezet (Cheyenne Hegyi Komplexum), néhány érdekes karakter. Szóval lehetett volna egy egész jó akció thriller némi romantikus szállal, de így maximum az egynek elmegy romantikus kategória.

"– Ugye, meg akarsz csókolni?
– Voltál valaha is kettesben valakivel, aki ne akart volna?
Végiggondolta.
– Az apámon és a testvéremen kívül nem.
– Talán jobb, ha nem tesszük. Az ateisták borzalmasan csókolnak.
– Komolyan?
– Kénköves ízük van.
Nevetett.
– Gondolom, ebből az következik, hogy nekem meg felhő- és napsugárízem?
– Fagyi ízben reménykedtem."

No comments:

Post a Comment