Monday 18 July 2022

Adriana Mather - Öld meg Novembert!

 

Az Absconditi Főiskolán nincs elektromosság, nincs internet, és a szemet szemért elve él a büntetések terén. A diákok a késdobálás, a méregkeverés és a megtévesztés művészetét sajátíthatják el. S hogy kik ezek a diákok? Elit családok leszármazottai, akik bérgyilkosnak, kémnek vagy éppen mesteri csalónak készülnek.
Az egyikük az akcentusok virtuóza – és teljesen megbízhatatlan. A másik egy kegyetlen harcos, aki November gyenge pontjait akarja kihasználni. És ott van a fiú, zavarba ejtő tekintetével és titkaival. November nem is érti, hogy ő, akiben nincs semmi különleges, hogyan illik bele ebbe a képbe. De amikor az egyik diákot meggyilkolják, ki kell derítenie, hogy ki barát és ki ellenség, mielőtt még a nyakába varrják a gyilkosságot… vagy ő lesz a gyilkos következő áldozata.

Kiadás éve: 2022.

A fertelmes borító egy izgalmas, fordulatos regényt takar. Már persze ha valakit vonz a tini-bérgyilkos-képző krimi.

"Üdvözöllek az Academia Absconditin, November, a cselszövés melegágyában, ahol valaki mindig azon ügyködik, hogy a szakadékba taszítson. Folyamatos veszélynek vagy kitéve. Olykor kockáztatsz, hogy megúszd, de a kockázat attól még kockázat marad."

No comments:

Post a Comment