Sunday 28 April 2019

Debora Geary - Modern ​boszorkány - Modern boszorkány 1.

Mi jut eszébe mindenkinek a boszorkányokról? Seprűnyél, nagy üst és varázsfőzetek. Ám a modern boszorkányok nem ilyenek. Otthonosan mozognak a modern technológia világában, és előszeretettel használják azt.
Jamie és Nell testvérek, mindketten boszorkányok. Egy programot készítenek, amelynek segítségével boszorkánytársadalmat építhetnek ki a világhálón. A program egy varázslat hatására érzékeli az átlagemberekre nem jellemző energiákat, és a weboldalra irányítja a talált boszorkányt. Egy nap Lauren, a 28 esztendős ingatlanügynök böngészés közben a chatszobában találja magát, ahol három nő megpróbálja meggyőzni, hogy ő boszorkány. A nő teljesen átlagos életet él Chicagóban, így elég cinikusan áll a beszélgetéshez, nem hisz a többieknek. A programban van a hiba, vagy ő egy edzetlen boszorkány, ami veszélyes lehet önmagára és a környezetére nézve is? A többi boszorkány dolga, hogy kiderítse az igazságot.
Kiadás éve: 2014

Eddig négy kötetből álló fantasy-romantikus-családregény sorozat első kötete ez. Igazán pozitív és szívet melengető történetet könnyed, vicces, aranyos mese, sárkányok és gonosz varázslók nélkül. Az olvasó hirtelen belecsöppen egy összetartó és nagyon szerethető boszorkánycsaládba hogy aztán ne is akarja elhagyni őket többé.

"Nell eltűnődött, vajon mennyit kaphat az ember egy négyéves boszorkánycsemetéért, ha eladja a neten. Helyes göndör haj, imádni való zöld szempár, és időnként huncutkodásra használt varázstehetség – jutányos áron."

No comments:

Post a Comment